AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkan eşi görmek

Kahve falında başkan eşi görmek

Kahve falında başkan eşi görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında başkan eşi gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında başkan eşi görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek çocuklarının fazla olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanı eşi görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının eşini görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanı ölmüş görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir