AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkan adayı olmak

Kahve falında belediye başkan adayı olmak

Kahve falında belediye başkan adayı olmak işinde terfi alacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak gördüyseniz:

  • Evinizdeki ya da işinizdeki durumları doğru değerlendirip buna bağlı kararlar almalısınız.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak anne babanın hayır dualarının alınacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında belediye başkan yardımcısını görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini belediye başkanı görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir