AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır darısı görmek

Kahve falında mısır darısı görmek

Kahve falında mısır darısı görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır darısı gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Kahve falında mısır darısı görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında darı almak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında darı toplamak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaynamış darı görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz darı görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında darı unu görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında darı tanesi görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında darı taneleri görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir