AnaSayfa / Genel / Kahve falında darı taneleri görmek

Kahve falında darı taneleri görmek

Kahve falında darı taneleri görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında darı taneleri gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Kahve falında darı taneleri görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında darı tanesi görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında darı biçmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında darı pişirmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz darı görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış darı görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil darı görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eline para geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında darı yediğini görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir