AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru darı görmek

Kahve falında kuru darı görmek

Kahve falında kuru darı görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, karasızlık yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kuru darı gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kuru darı görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında mısır darısı görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, doyasıya sefasını süreceğine inanılır.

Kahve falında darı unu görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış darı görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz darı görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında darı taneleri görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı yemek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir