AnaSayfa / Genel / Kahve falında darı tanesi görmek

Kahve falında darı tanesi görmek

Kahve falında darı tanesi görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, maneviyatının çökeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında darı tanesi gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Kahve falında darı tanesi görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına yorulur.

Kahve falında darı taneleri görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında haşlanmış darı görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında darı toplamak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kuru darı görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında darı tarlası görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır darısı görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir