AnaSayfa / Genel / Kahve falında dara durmak

Kahve falında dara durmak

Kahve falında dara durmak en büyük acılarının dineceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sadece kendisini düşüneceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında dara durmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Kahve falında dara durmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise daraltmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında dara düşmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kavgaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında daralan yol görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında havada asılı durmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven üstünde durmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında buz üzerinde durmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına inanılır.

Kahve falında kar üstünde durmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir