AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada asılı durmak

Kahve falında havada asılı durmak

Kahve falında havada asılı durmak mevki kaybına uğrayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında havada asılı durmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Kahve falında havada asılı durmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında havada asılı kalmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada durduğunu görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında uçağın havada durduğunu görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında havada durmak mutlu günlerin yaşanacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında asılmış beyaz çamaşır görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara asılı halı görmek yüzünü güldüreceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işaret eder.

Kahve falında kasapta asılı et görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir