AnaSayfa / Genel / Kahve falında dara düşmek

Kahve falında dara düşmek

Kahve falında dara düşmek kimse ile tartışmayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında dara düşmek gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında dara düşmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında daralan yol görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dara durmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise daraltmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında tırmanırken düşmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında düşmek korkmak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında apartmandan aşağı düşmek hayırlı bir yuva kuracağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir