AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise daraltmak

Kahve falında elbise daraltmak

Kahve falında elbise daraltmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, aileyle iş yapmayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalet etmektedir.

Kahve falında elbise daraltmak gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Kahve falında elbise daraltmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında daralan yol görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında dara düşmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, umutlarının kırılacağına işarettir.

Kahve falında dara durmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hükmünün geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kırmızı elbise giydiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında elbise yırtılmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi nişan elbisesi görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek elbiseleri almak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir