AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz üzerinde durmak

Kahve falında buz üzerinde durmak

Kahve falında buz üzerinde durmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, yüzünün her daim güleceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Kahve falında buz üzerinde durmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet eder.

Kahve falında otobüsü durdurmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında taşın üzerinde durmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden uzak durmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıbleyi ters durmak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun üstünde durmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede namaza durmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir