AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yerlerden çıkmak

Kahve falında dar yerlerden çıkmak

Kahve falında dar yerlerden çıkmak kalabalık günler geçirileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar yerlerden çıkmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında dar yerlerden çıkmak verimli ve bereketli işler yapacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine delalettir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak satışların düşeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dar merdiven çıkmak iş hayatında değişiklik yapacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar yerden çıkmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında dar kapıdan çıkmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında dar yokuş çıkmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında dar bir yerden çıkmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir