AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar kapıdan çıkmak

Kahve falında dar kapıdan çıkmak

Kahve falında dar kapıdan çıkmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, kazancının günden güne azalacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, başarılarının kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar kapıdan çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konular göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında dar kapıdan çıkmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar kapıdan girmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında dar bir kapı görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan geçmek fakirlerin zenginleşeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında dar kapıdan geçememek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında dar kapı görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek istediği her şeyi elde edebileceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında dar kapılı ev görmek rahat bir döneme girileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir