AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yokuş çıkmak

Kahve falında dar yokuş çıkmak

Kahve falında dar yokuş çıkmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında dar yokuş çıkmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta yokuş çıkmak kazancının ve rızkının düşeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dolmuşla yokuş çıkmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında motosikletle yokuş çıkmak fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir