AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yatak görmek

Kahve falında dar yatak görmek

Kahve falında dar yatak görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar yatak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında dar yatak görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar yatakta yatmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerden geçememek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar terlik giymek rahata erileceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, malında azalmaya delalettir.

Kahve falında dar bir yere girmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dar mekan görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, epey bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir