AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta erkekle yatmak

Kahve falında yatakta erkekle yatmak

Kahve falında yatakta erkekle yatmak başkalarının malına göz dikeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kariyerinde atılım yapacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında yatakta erkekle yatmak gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Kahve falında yatakta erkekle yatmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bi erkekle yatakta yatmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yatakta bir erkekle yatmak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatakta yatmak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle yatakta yatmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir