AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar mekan görmek

Kahve falında dar mekan görmek

Kahve falında dar mekan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında dar mekan gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilgili endişelerinizi belli etmeniz ilginç iş birliklerine neden olabilir.

Kahve falında dar mekan görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında güzel mekan görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında mekan açmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük mekan görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında tayyi mekan görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında mekan yatak görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında güzel bir mekan görmek kolaylık elde edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında mekan değiştirmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir