AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerde sıkışmak

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz bazı konularda sizi sıkıştırabilirler.

Kahve falında dar yerde sıkışmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalettir.

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak esenlik bulup, mutlu olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere tabir olunur.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi yerde sıkışmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına inanılır.

Kahve falında bir yerde sıkışıp kalmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerde sıkışmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerde sıkıştığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, onlara hayrının dokunacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir yerden çıkmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir