AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar sokaklardan geçmek

Kahve falında dar sokaklardan geçmek

Kahve falında dar sokaklardan geçmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek gördüyseniz:

  • Konuşulması gereken şeyleri ertelememeniz bazı değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında dar sokaktan geçmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, böylece kendine güveneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar sokakta araba kullanmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, uygulayacağına rivayet eder.

Kahve falında dar sokakta koşmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir sokak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar sokaklarda koşmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık dar sokak görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir