AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yere girmek

Kahve falında dar bir yere girmek

Kahve falında dar bir yere girmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, masabaşı bir işe girileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir yere girmek gördüyseniz:

  • Çevreden gelen baskılarla kıstırıldığınızı hissedebilirsiniz.

Kahve falında dar bir yere girmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dar yere girmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir tuvalete girmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dar tuvalete girmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir eve girmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir tünele girmek her geçen gün sorunların artacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında dar kapıdan girmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar yola girmek ticaret ehli olacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir