AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar mutfak görmek

Kahve falında dar mutfak görmek

Kahve falında dar mutfak görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dar mutfak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin veya işlerinizin istendiği şekilde ilerleyebilmesi için gerekli değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında dar mutfak görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işaret eder.

Kahve falında dar tünelden geçmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, kazancın katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dar kot pantolon giymek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında dar sokaktan geçmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek geniş geniş yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına inanılır.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir