AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar kot pantolon giymek

Kahve falında dar kot pantolon giymek

Kahve falında dar kot pantolon giymek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, tartışmaların sona ereceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında dar kot pantolon giymek gördüyseniz:

  • Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Kahve falında dar kot pantolon giymek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar kot giymek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında kot pantolon görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol kot pantolon görmek yani babasına benzeyeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kot pantolon görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir