AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar merdivenden çıktığını görmek

Kahve falında dar merdivenden çıktığını görmek

Kahve falında dar merdivenden çıktığını görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden çıktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler henüz bahsettiğiniz fikirlerin içindeki dehayı fark etmemiş olabilir.

Kahve falında dar merdivenden çıktığını görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalettir.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir merdiven görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalettir.

Kahve falında dar merdivenden inmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında dar merdiven çıkmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında dar merdivene çıkmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında dar merdivenler görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir