AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir merdiven görmek

Kahve falında dar bir merdiven görmek

Kahve falında dar bir merdiven görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, insanların alım gücünün azalacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir merdiven gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında dar merdivenler görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında dar merdivenden inmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına inanılır.

Kahve falında dar merdiven görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak ileride çok zengin biri olacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında dar bir merdivenden inmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir