AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, saadete ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen olaylar çok ümit verici olabilirler.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına yorulur.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dar kot pantolon giymek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kot pantolon görmek zorlukların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon satın almak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kot pantolon görmek şansının açılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalettir.

Kahve falında kot pantolon yıkamak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir