AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar kot giymek

Kahve falında dar kot giymek

Kahve falında dar kot giymek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, müjdeli bir haber alacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dar kot giymek gördüyseniz:

  • Yakında kendinizi yepyeni bir programın içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında dar kot giymek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dar kot pantolon giymek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kot elbise giymek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kot tulum giymek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kot gömlek giymek sevap işleyeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Kahve falında kot pantolon giydiğini görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına delalet eder.

Kahve falında kot takım giymek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir