AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot pantolon görmek

Kahve falında kot pantolon görmek

Kahve falında kot pantolon görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ya da durumların sakinleşmesini sağlamak zor olabilir.

Kahve falında kot pantolon kesmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kot pantolon denemek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kot pantolon görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kot pantolon görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kot pantolon görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek işlerinin artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kot pantolon yıkamak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sorunların tarihe karışacağına delalettir.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir