AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot elbise giymek

Kahve falında kot elbise giymek

Kahve falında kot elbise giymek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, bahtının güzelleşeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot elbise giymek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız ya da uzun zamandır görmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında kot elbise giymek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, helal ekmek yeneceğine delalettir.

Kahve falında kot elbise almak bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kötü haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kot elbise görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot elbise görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar kot pantolon giymek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, yaşam refahının düşeceğine inanılır.

Kahve falında kot şort giymek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kot takım giymek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kot ceket giymek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir