AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot gömlek giymek

Kahve falında kot gömlek giymek

Kahve falında kot gömlek giymek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, uzaktan haberler işiteceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot gömlek giymek gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında kot gömlek giymek pek az kazanç getireceğine, günah işlemekten korunacağına yorulur.

Kahve falında mavi kot gömlek görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kot gömlek almak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kot gömlek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kot tulum giymek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kot elbise giymek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dar kot pantolon giymek hiç hesapta olmayan bir seyahate, o işi canlandıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir