AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot tulum giymek

Kahve falında kot tulum giymek

Kahve falında kot tulum giymek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, zorlukların bir anda biteceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, zorluklarının kalmayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kot tulum giymek gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Kahve falında kot tulum giymek keyfin bozulacağına, düşünmeden adımlar atayacağına alamet eder.

Kahve falında kot tulum görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tulum giydiğini görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tulum giymek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına yorulur.

Kahve falında iş tulumu giymek rahatının ve huzurunun bozulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında tulum giymek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yokluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı tulum giymek yaşam refahının düşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir