AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar sokaklarda yürümek

Kahve falında dar sokaklarda yürümek

Kahve falında dar sokaklarda yürümek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, yeni şeyler deneneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir sokak görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına işarettir.

Kahve falında dar karanlık sokak görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında karanlık dar sokak görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dar sokakta araba kullanmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet eder.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Kahve falında dar sokaktan geçmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında dar sokaklarda koşmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir