AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar kazak giymek

Kahve falında dar kazak giymek

Kahve falında dar kazak giymek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarının da son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar kazak giymek gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya uzman kişilere danışmanız gerekebilir.

Kahve falında dar kazak giymek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar kazak görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında dar ceket giymek hem moral hem de çareler bulacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dar manto giymek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar elbise giymek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dar terlik giymek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dar gömlek giymek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar kot pantolon giymek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir