AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar elbise giymek

Kahve falında dar elbise giymek

Kahve falında dar elbise giymek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dar elbise giymek gördüyseniz:

  • Para açısından şans yüzünüze gülüyor.

Kahve falında dar elbise giymek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Kahve falında dar bir elbise giydiğini görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir elbise giymek esenlik bulacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında dar beyaz elbise giymek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına inanılır.

Kahve falında dar elbise görmek başarısının artacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işarettir.

Kahve falında dar elbise çıkarmak mutluluk bulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar çorap giymek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret eder.

Kahve falında dar kot pantolon giymek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir