AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar manto giymek

Kahve falında dar manto giymek

Kahve falında dar manto giymek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, paslı bir çiviye basabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar manto giymek gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Kahve falında dar manto giymek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının mantosunu giymek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, işte başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir manto giymek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi manto giymek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kürk manto giymek yeni siparişler alacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeni manto giymek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun manto giymek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil manto giymek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir