AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar ceket giymek

Kahve falında dar ceket giymek

Kahve falında dar ceket giymek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında dar ceket giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında dar ceket giymek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dar gömlek giymek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında dar giymek belalı insanlara denk geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dar kıyafet giymek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bluz giymek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında dar ayakkabı giymek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar kot pantolon giymek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında dar etek giymek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yeni işler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir