AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar kapılı ev görmek

Kahve falında dar kapılı ev görmek

Kahve falında dar kapılı ev görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, rahat yüzü göreceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında dar kapılı ev gördüyseniz:

  • İyi yapılmış bir planınızın zamanlamasında sürpriz değişiklikler olabilir.

Kahve falında dar kapılı ev görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Kahve falında dar kapıdan geçememek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dar kapıdan çıkmak gözünü en yukarılara dikeceğine, kalp kırıklığı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir kapı görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına yorulur.

Kahve falında dar kapı görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, elde edilecek menfaatlere delalettir.

Kahve falında dar kapıdan girmek sorunlarının azalacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan geçmek kişinin afiyette olacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir