AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar kapıdan girmek

Kahve falında dar kapıdan girmek

Kahve falında dar kapıdan girmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, girişimlerde bulunacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar kapıdan girmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında dar kapıdan girmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar tuvalete girmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar yola girmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında dar bir eve girmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir tuvalete girmek dertlerin dermanının bulunacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işarettir.

Kahve falında dar bir tünele girmek büyük bir makama geleceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında dar bir yere girmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında dar yere girmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir