AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir kapı görmek

Kahve falında dar bir kapı görmek

Kahve falında dar bir kapı görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, zorlukların artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulur.

Kahve falında dar bir kapı gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Kahve falında dar kapıdan çıkmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan girmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan geçmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar kapılı ev görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dar kapı görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir kapı görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, şanssızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dar kapıdan geçememek sevinçli bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir