AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük çizme giymek

Kahve falında büyük çizme giymek

Kahve falında büyük çizme giymek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerine dört elle sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, işinin en iyisi olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında büyük çizme giymek gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Kahve falında büyük çizme giymek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet eder.

Kahve falında büyük çizme görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek yaşamın kolaylaşacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çizme giydiğini görmek kazançlı bir adım atılacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski çizme giymek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında çizme giydirmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ayağa çizme giymek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında yeni çizme giydiğini görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, bir şeyden zarar görmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir