AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme giymek

Kahve falında çizme giymek

Kahve falında çizme giymek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, afiyete ereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında çizme giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında eski çizme giymek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni çizme giydiğini görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çizme bot giymek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının çizmesini giymek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı çizme giymek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Kahve falında mavi çizme giymek işinden ve ekmeğinden olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalettir.

Kahve falında ayağa çizme giymek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir