AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme giydirmek

Kahve falında çizme giydirmek

Kahve falında çizme giydirmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çizme giydirmek gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında çizme giymek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa çizme giymek hastalıkların sona ereceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor çizme giymek layık olduklarına sahip olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çizme giydiğini görmek amacına ulaşmayı başaracağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme bot giymek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek Tövbe Edeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir