AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yer görmek

Kahve falında dar bir yer görmek

Kahve falında dar bir yer görmek bir daha kopmayacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, hastalıklarının biteceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dar bir yer gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Kahve falında dar yerlerden çıkmak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında dar bir yer görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işarettir.

Kahve falında dar yere girmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında dar bir yere kapatılmak eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak yardımda bulunacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalet eder.

Kahve falında dar yer görmek ticaretinin açılacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dar yere oturmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir