AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yerde sıkışmak

Kahve falında dar yerde sıkışmak

Kahve falında dar yerde sıkışmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, bahtının da çok parlak olacağına, dileklerin kabul olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar yerde sıkışmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız yanlış anlaşılmaları önleyebilir.

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar yerde sıkışmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak zor ve kötü günlerin geleceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerde sıkışıp kalmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir yerde sıkıştığını görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında bi yerde sıkışmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir yerde sıkışmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerde yatmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir