AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerde uyumak

Kahve falında dar bir yerde uyumak

Kahve falında dar bir yerde uyumak ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, bereketin ve verimin geleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rahata erileceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir yerde uyumak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında dar bir yerde uyumak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar yerde namaz kılmak özgüveninde artış yaşanacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında kendini dar bir yerde görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında dar bir yerde yatmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek derde ve kedere düşeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendini dar yerde görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden geçememek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek işinde terfi alacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir