AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek insanların hayır dualarını alacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında dar bir delikten geçmeye çalışmak hedeflerini tutturamayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerde namaz kılmak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerde bulunmak keyfinin yerine geleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir