AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, ailesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında dar yerden geçtiğini gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak sıkıntılarına ortak olacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalettir.

Kahve falında dar bir delikten geçmeye çalışmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına inanılır.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet eder.

Kahve falında dar yerde yatmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir