AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yerde namaz kılmak

Kahve falında dar yerde namaz kılmak

Kahve falında dar yerde namaz kılmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük başarılar kazanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Kahve falında dar bir yerde namaz kılmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar yerde namaz kılmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dar alanda namaz kılmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde namaz kılmak onların bir adım önüne geçeceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yerde namaz kılmak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu yerde namaz kılmak aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli yerde namaz kılmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık yerde namaz kılmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir