AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini dar yerde görmek

Kahve falında kendini dar yerde görmek

Kahve falında kendini dar yerde görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kendini dar yerde gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine inanılır.

Kahve falında dar yerden çıkmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir yerde yatmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir yerden geçmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde uyumak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalettir.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek önemli sorumluluklar alacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalettir.

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar yerden geçememek kazancının bereketleneceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir