AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini dar bir yerde görmek

Kahve falında kendini dar bir yerde görmek

Kahve falında kendini dar bir yerde görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hem de para kaybettireceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini dar bir yerde gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Kahve falında dar bir yerden geçememek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dar bir yerde olmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini dar yerde görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dar yerden çıkmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir yerde yürümek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar yerde olmak verimliliğinin de artacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir