AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar alan görmek

Kahve falında dar alan görmek

Kahve falında dar alan görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, zorlukların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dar alan gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında dar bir alandan geçmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında dar alanda bulunmak rızkın genişlemesine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar alandan geçmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar alan görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dar alanda namaz kılmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, çok yoğun çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alan birilerini görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulak alan görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet eder.

Kahve falında ekili alan görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir